Winkelruimte huren in Breda

Wilt u een winkelruimte huren in Breda? Wij zijn u graag van dienst. Bij Sandship kunt u een fraaie winkelruimte huren in Breda aan de Generaal Maczekstraat. Deze winkelruimtes zijn gelegen aan een belangrijke doorgaande weg richting het centrum van Breda. Ze zijn makkelijk bereikbaar en er zijn ruim voldoende parkeerplaatsen naast de winkelpanden aanwezig. In dit winkelgebied treft u een gevarieerd aanbod van speciaalzaken in horeca en detailhandel aan.

Hieronder treft u een korte sfeerimpressie aan van een winkelruimte te huur bij ons aan de Generaal Maczekstraat in Breda:

Om een indruk te krijgen van ons aanbod treft u hieronder een omschrijving van onze winkelpanden te huur in Breda aan:

Winkelruimte huren in Breda, Generaal Maczekstraat 29-31

winkelruimte huren Breda Generaal MaczekstraatDeze winkelruimte te huur in Breda aan de Generaal Maczekstraat 29-31 heeft een oppervlakte van ca. 250m² met een frontbreedte van ca. 7 meter. Deze fraaie winkelruimte in Breda beschikt onder andere over het navolgende:

– Een opengewerkte pui t.b.v. etalagemogelijkheden;
– Systeemplafond voorzien van verlichtingsarmaturen;
– Centrale verwarming installatie met blower;
– Toilet;
– Brandblusapparaat.

Op onze website kunt u een uitgebreidere omschrijving van dit winkelpand in Breda terugvinden.Wilt u een bezichtiging, meer informatie of direct een winkelruimte huren in Breda? Neem dan gerust contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Winkelruimte te huur in Breda, Generaal Maczekstraat 33-35

winkelruimte te huur in BredaDeze winkelruimte te huur in Breda is gelegen aan de Generaal Maczekstraat 33-35 en heeft een oppervlakte van circa 260 m² met een frontbreedte van ca. 6 meter. Deze winkelruimte te huur in Breda beschikt onder andere over de navolgende voorzieningen:

– Opengewerkte pui t.b.v. etalagemogelijkheid;
– Systeemplafond met van verlichtingsarmaturen;
– C.v. installatie met een blower;
– Toilet;
– Brandhaspel;
– Rolluiken;
– Laad- en losplaats voor de deur.

Een uitgebreidere omschrijving van dit winkelpand te huur in Breda kunt u terugvinden op onze website. Wilt meer informatie, een bezichtiging of direct een winkelruimte huren in Breda? Neem dan  contact met ons op.

winkelruimte huren in Breda Generaal MaczekstraatWinkelruimte te huur in Breda zonder makelaar of tussenpersoon

Huurt u bij Sandship een winkelruimte in Breda, dan kunt u er zeker van zijn dat deze onder goede architectuur is gerealiseerd. Zonder omwegen kunt u bij ons een winkelruimte huren in Breda zonder tussenkomst van makelaar of tussenpersoon. Dit scheelt voor u aanzienlijk in kosten! Wilt u direct een winkelruimte huren in Breda, dan verwijzen wij u graag naar de “te huur” pagina voor ons actuele aanbod op onze website.

Mocht er geen geschikte winkelruimte bij ons voor u tussen zitten, ook dan helpen wij u graag met het zoeken naar een geschikte locatie. Tevens bestaat bij ons de mogelijkheid wanneer u zelf een winkelruimte of ander onroerend goed in de verhuur heeft, wij dit voor u op onze website kunnen plaatsen of u kunnen helpen met bemiddeling of verdere promotie. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Direct een winkelruimte huren in Breda? Een bezichtiging? Of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem direct contact met ons op