Professionele verhuurder van bedrijfspanden in Breda en Etten-Leur

verhuur bedrijfspand BredaWij zijn een ervaren beroepsverhuurder en ontwikkelaar zaken doende onder de naam Sandship Beheer BV in de regio West-Brabant. Deze website hebben wij ontwikkelt omdat ondernemers liever rechtstreeks zaken doen met elkaar dan via een tussenpersoon.

Onze missie is het direct contact tot stand te brengen tussen verhuurder en huurder.

Enkele voordelen voor u op een rijtje:

  • Als verhuurder kunt u ook gebruik maken van onze website om uw onroerend goed aan te bieden. Wij verzorgen dan de contacten.
    Voor potentiële huurders verzorgen wij ook de contacten. Wanneer er op onze site geen geschikte panden voor u te vinden zijn, dan helpen wij u graag met het zoeken naar een geschikte locatie die voldoet aan u profiel.
  • Integriteit en vertrouwen is de grondslag voor ons handelen.
  • Verkoopcontracten worden gemaakt via de notaris.
  • Huurcontracten kunnen wij voor u verzorgen maar u kunt het uiteraard ook zelf doen. Wij gebruiken hiervoor het standaard W.O.Z. contract.
  • Wij bieden enkel onder goede architectuur gerealiseerde bedrijfsobjecten aan.
  • U bespaart aanzienlijke bemiddelingskosten.

Als u interesse hebt neem dan gerust contact met ons op.

———————————————————————————————-

Review

‘Een man een man, een woord een woord.’ Een kantoorruimte huren bij Sandship levert niet alleen een prachtige en prettige kantoorruimte op, bijzonder goed gesitueerd nabij alle voorzieningen en openbaar vervoer, maar ook een menselijke maat. Toegankelijkheid en goede verzorging is hetgeen we 5 jaar ervaren hebben, met menselijke interactie de overhand, boven de zakelijke interactie.

Het motto ‘ben goed voor mijn ruimte en draag een steentje bij’ is de verantwoordelijkheid die je krijgt en vanzelfsprekend neemt. Een goede en flexibele verhuurder krijg je ervoor terug.

Olaf van Gurp, Miles Research
(Huurder kantoorruimte in periode 2012 tot 2017)

Neem direct contact met ons op