Generaal Maczekstraat 33 -35 in Breda

Generaal Maczekstraat 33-35 BredaLigging en bereikbaarheid:
De te huur aangeboden winkelruimte is gesitueerd in een gegoede wijk in Breda. Het object is gelegen aan de Generaal Maczekstraat, hoek Olympiastraat aan een doorgaande weg naar het centrum van Breda.

Deze straat kenmerkt zich door een gevarieerde aanbod van speciaalzaken, detailhandel en horeca die behoefte hebben aan een goede mobiele bereikbaarheid. De aangeboden winkel is uniek qua winkeloppervlakte buiten het centrum van Breda.
Oppervlakte: De winkelruimte bedraagt circa 290 m² met een frontbreedte van circa 6 meter.

Algemeen:
De regio West Brabant met Breda als middelpunt ligt strategisch uitermate gunstig ten opzichte van de wereldhavens Rotterdam en Antwerpen en de luchthavens Zaventem (Brussel) en Schiphol. Breda beschikt over uitstekende infrastructuur met aansluitingen op de snelwegen A16, A27 en A58. Door de ligging aan de HSL-Zuid, een innovatief en hoogwaardig openbaar vervoersysteem, is een extra dimensie aan de strategische positie van Breda toegevoegd. Met ruim 170.000 inwoners en een verzorgingsgebied van circa 350.000 inwoners vervult Breda een centrumfunctie in de regio. Breda beschikt over een breed aanbod van middelbaar en hoger onderwijs, een vanuit de historie levendig centrum met uitgebreid winkelaanbod en een prettig woon- en leefklimaat. De zakelijke dienstverlening, groothandel, industrie en logistiek voelen zich thuis in de dynamiek van de stad Breda met een zeer interessant en aantrekkelijk ondernemersklimaat.

Parkeren:
Voor het object is ruim voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Huur adviesprijs:
€ 3.199,00 per maand. Neem contact op voor meer informatie.

Indexering:
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2006=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Nutsvoorzieningen:
Deze dienen door huurder met betreffende instellingen te worden geregeld.

Opleveringsdatum:
De oplevering geschiedt in onderling overleg, doch kan spoedig.

Huurperiode:
De huurperiode bedraagt 5 jaar plus 5 optiejaren.

Contract:
Standaard R.O.Z. contract.

Voorzieningen:
Het object beschikt onder andere over de navolgende voorzieningen:
– opengewerkte pui ten behoeve van etalagemogelijkheden;
– systeemplafond met verlichtingsarmaturen;
– c.v. installatie met blower;
– toilet met voorportaal;
– pantry;
– brandhaspel;
– gemeentelijke laad- en losplaats voor de deur.

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie ter hoogte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurbetaling:
Huurbetaling per kwartaal vooruit.

BTW:
Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Generaal Maczekstraat 33-35 Breda 8 Generaal Maczekstraat 33-35 Breda 7 Generaal Maczekstraat 33-35 Breda 6 Generaal Maczekstraat 33-35 Breda 5 Generaal Maczekstraat 33-35 Breda 4 Generaal Maczekstraat 33-35 Breda 3 Generaal Maczekstraat 33-35 Breda 2 Generaal Maczekstraat 33-35 Breda 1

Neem direct contact met ons op