Winkel te huur in Breda

U bent bij ons aan het juiste adres wanneer u op zoek bent naar een geschikte winkel te huur in Breda. Op de hoek van de Olympiastraat en Generaal Maczekstraat, aan een belangrijke verkeersader naar het centrum van Breda bevinden zich onze fraaie winkels te huur in Breda. Het winkelgebied waar onze winkelpanden zijn gelegen, kenmerkt zich door het ruime aanbod van speciaalzaken in detailhandel en horeca.
Hieronder een korte sfeerimpressie van de winkel gelegen aan de Generaal Maczekstraat te Breda:

Om een idee van ons aanbod te krijgen treft u hieronder een korte omschrijving van een twee van onze winkels te huur in Breda aan:

Winkel te huur in Breda – Generaal Maczekstraat 29-31

winkel te huur in BredaDeze winkel te huur in Breda is gelegen aan de Generaal Maczekstraat 29-31. De oppervlakte van deze winkelruimte bedraagt ca. 250m² met een frontbreedte van ca. 7 meter en beschikt onder andere over de volgende voorzieningen:

– Opengewerkte pui t.b.v. etalagemogelijkheden;
– Een systeemplafond met verlichtingsarmaturen;
– C.v. installatie met blower;
– Toilet;
– Brandblusapparaat;
– Laad- en losplaats voor de deur.

Meer informatie over deze winkel te huur in Breda kunt u terugvinden op onze website.

Winkel huren in Breda – Generaal Maczekstraat 33-35

winkel te huur in BredaDeze fraaie winkel te huur in Breda gelegen aan de Generaal Maczekstraat 33-35 heeft een oppervlakte van zo’n 260 m² met een frontbreedte van ca. 6 meter. Deze winkelruimte beschikt onder andere over:

– Een opengewerkte pui t.b.v. etalagemogelijkheid;
– Systeemplafond voorzien van verlichtingsarmaturen;
– Centrale verwarming installatie met blower;
– Toilet;
– Brandhaspel;
– Rolluiken;
– Laad- en losplaats voor de deur.

Een uitgebreide omschrijving over deze winkel te huur in Breda kunt u terugvinden op onze website. Heeft u verder nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Winkel huren in Breda zonder tussenpersoon

Wij kunnen u garanderen dat al onze winkels te huur in Breda onder goede architectuur zijn gerealiseerd. Daarnaast scheelt het huren bij ons u extra kosten: direct een winkel huren in Breda zonder tussenkomst van tussenpersoon of makelaar. Direct contact tussen huurder en verhuurder… zonder omwegen en extra kosten.

Voor ons volledige aanbod van winkels te huur in Breda verwijzen wij u graag naar de “te huur” pagina op onze website. Wilt u meer informatie, een bezichtiging of direct een winkel huren in Breda? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem direct contact met ons op