Bedrijfsruimte huren in Breda

Wilt u een bedrijfsruimte huren in Breda of Etten-Leur? Een geschikte bedrijfsruimte te huur in Breda vindt u eenvoudig op onze website. Wij bieden diverse bedrijfsruimtes te huur in Breda en Etten-Leur aan, waaronder productiehallen, kantoren, fabrieksruimtes, loodsen, winkelruimtes, showrooms en opslagruimtes. U kunt een keuze maken uit ons uitgebreide aanbod aan bedrijfsruimtes of wij kunnen u helpen met zoeken naar de geschikte ruimte mocht er geen bedrijfsruimte in ons huidige aanbod voor u tussen zitten.
Iedere door Sandship aangeboden bedrijfsruimte te huur in Breda of Etten-Leur kan gebruikt worden door grote ondernemingen maar ook voor starters. Bij ons kunt u een bedrijfsruimte huren in Breda en omstreken onder andere op de volgende locaties:

Bedrijfsruimte huren in Breda aan de Nieuwe Boschstraat 51

bedrijfsruimte huren in BredaAan de Nieuwe Boschstraat 51 in Breda. vindt u een aantal van onze luxe kantoorruimtes. De in de verhuur aangeboden bedrijfsruimtes zijn verdeeld over de eerste en tweede verdieping van het kantoorpand. De begane grond van het kantoorpand is in zijn geheel verhuurd. het is ook mogelijk om de eerste en tweede verdieping in zijn geheel te huren.
Bij ons kunt u gratis gebruik maken van de fraaie conferentieruimte gelegen op de eerste etage voor het ontvangen van klanten of om te vergaderingen wanneer u een bedrijfsruimte in het kantoorpand huurt.

Meer informatie over deze bedrijfsruimte te huur in Breda kunt u op onze website terugvinden. Wanneer u een bezichtiging wilt of direct een bedrijfsruimte  aan de Nieuwe Boschstraat 51 in Breda wilt huren neem dan gerust contact met ons op.

Bedrijfsruimte huren in Breda aan de Generaal Maczekstraat

bedrijfsruimte huren in BredaAan de Generaal Maczekstraat in Breda treft u onze fraaie winkelpanden aan. Deze bedrijfsruimtes zijn ideaal gelegen aan een doorgaande weg nabij het centrum van Breda aan de Generaal Maczekstraat, hoek Olympiastraat.  Deze straat kenmerkt zich door het gevarieerde aanbod van speciaalzaken, detailhandel en horeca die behoefte hebben aan een goede bereikbaarheid en parkeerplaatsen direct naast het winkelpand. Deze aangeboden bedrijfsruimtes zijn uniek qua winkeloppervlakte nabij het centrum van Breda. Op de website kunt u een uitgebreide omschrijving van deze winkelpanden terugvinden. Wilt u direct een bedrijfsruimte huren in Breda aan de Generaal Maczekstraat, meer informatie of een bezichtiging? Neem dan gerust contact met ons op.

Bedrijfsruimte huren in Breda aan de Schapendreef

bedrijfsruimte huren in BredaDeze te huur aangeboden bedrijfsruimtes zijn gelegen aan de Schapendreef op het bedrijventerrein Achter-Emer in Breda.

Aan de achterzijde van deze moderne bedrijfspanden treft u een grote productieruimte aan. Aan de voorkant van de bedrijfspanden vind u op de eerste verdieping en de begane grond een bedrijfsruimte die u zou kunnen gebruiken als kantoorruimte of showroom.
Het huidige aanbod van de bedrijfsruimtes te huur in Breda aan de Schapendreef kunt u terugvinden op de website. Wilt u direct een bedrijfsruimte bezichtigen of meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Bedrijfsruimte huren in Etten-Leur aan de Soevereinstraat

bedrijfsruimte huren in BredaDeze bedrijfsruimtes zijn gelegen aan de Soevereinstraat 6-8 in Etten-Leur op het bedrijventerrein Vosdonk, Deze bedrijfsruimtes zijn zeer geschikt als fabrieksruimtes, zeer uitgebreid en groter als bovenstaand genoemde bedrijfsruimte te huur in Breda aan de Schapendreef.

Voor een uitgebreide omschrijving van een bedrijfsruimte te huur in Etten-Leur aan de Soevereinstraat kunt u terecht op de website. Wilt u direct een bedrijfsruimte huren in Breda of Etten-Leur, of een bezichtiging? Neem dan contact met ons op.

Wanneer u een bedrijfsruimte in Breda en omstreken bij Sandship huurt, dan kunt u er verzekerd van zijn dat deze onder goede architectuur gerealiseerd is. Bij ons kunt u huren of kopen zonder omwegen en gedoe: direct contact tussen verhuurder en verkoper zonder dure kosten van een tussenpersoon of makelaar.

Een bedrijfsruimte verhuren via Sandship

Wilt u zelf een bedrijfsruimte verhuren in Breda of omgeving? Wij kunnen als bemiddelaar optreden voor de verhuur of verkoop van uw bedrijfsruimte in Breda en omstreken. Daarnaast bieden wij verschillende mogelijkheden aan om uw bedrijfsruimte te promoten. Zo kunnen wij uw bedrijfsruimte op de site plaatsen en bestaat de mogelijkheid een promotie filmpje te maken voor de verkoop of verhuur van uw bedrijfsvastgoed.

Indien u nog vragen mocht hebben, of wanneer u direct een bedrijfsruimte wilt huren in Breda of zelf een bedrijfsobject via ons wilt verhuren, neem dan gerust contact met ons op.

Neem direct contact met ons op