Bedrijfspand huren in Breda of Etten-Leur

Wilt u een bedrijfspand huren in Breda of Etten-Leur? Bij Sandship bent u aan het juiste adres. Wij bieden verschillende soorten bedrijfspanden in Breda en Etten-Leur aan. Deze zijn onder andere te gebruiken als productieruimte, kantoor, winkel, showroom of fabriekshal. U kunt voor ieder type bedrijfsruimte bij ons terecht. En mocht er in ons aanbod geen geschikt bedrijfspand voor u tussen zitten dan helpen wij u graag verder bij het vinden van een geschikte ruimte.

De door ons aangeboden bedrijfspanden zijn zowel geschikt voor starters als voor grote ondernemingen. Hieronder vind u een aantal van onze bedrijfspanden die te huur zijn in Breda en Etten-Leur:

Bedrijfspand huren in Breda aan de Schapendreef

bedrijfspand huren in BredaDe te huur aangeboden bedrijfspanden zijn gelegen aan de Schapendreef op het bedrijventerrein Achter-Emer in Breda.

Aan de achterzijde van ieder bedrijfspand ligt een grote productieruimte. Aan de voorkant van de bedrijfspanden treft u op de eerste verdieping en de begane grond een ruimte aan die u kunt gebruiken als kantoorruimte of showroom.
Ons huidige aanbod van de bedrijfspanden te huur in Breda aan de Schapendreef kunt u terugvinden op onze website. Wilt u direct een bedrijfspand huren in Breda of een bezichtiging? Neem dan contact met ons op.

Bedrijfspand huren in Etten-Leur aan de Soevereinstraat

bedrijfspand huren in Etten-LeurDeze bedrijfspanden zijn gelegen op het bedrijventerrein Vosdonk, aan de Soevereinstraat 6-8 in Etten-Leur. Deze bedrijfspanden zijn zeer geschikt als fabrieksruimtes, zeer uitgebreid en groter als onze eerder genoemde bedrijfspanden te huur aan de Schapendreef in Breda.

Een uitgebreide omschrijving van deze bedrijfspanden kunt u terugvinden op de website. Wilt u direct een bedrijfspand huren in Breda of Etten-Leur, meer informatie of een bezichtiging? Neem dan gerust contact met ons op.

Bedrijfspand huren in Breda aan de Generaal Maczekstraat

bedrijfspand huren in BredaDeze fraaie winkelpanden zijn gunstig gelegen aan een doorgaande weg naar het centrum van Breda. De bedrijfspanden zijn gelegen aan de Generaal Maczekstraat, hoek Olympiastraat.  Deze straat kenmerkt zich door het gevarieerde aanbod van speciaalzaken, detailhandel en horeca die behoefte hebben aan een goede mobiele bereikbaarheid. Direct naast het bedrijfspand treft u diverse parkeerplaatsen aan. Deze aangeboden winkelpanden zijn uniek qua winkeloppervlakte net buiten het centrum van Breda. Een omschrijving van de winkelpanden kunt u terugvinden op onze website. Wilt u een bezichtiging, meer informatie of direct een bedrijfspand huren in Breda? Neem dan contact met ons op.

Bedrijfspand huren in Breda aan de Nieuwe Boschstraat 51

bedrijfspand huren in BredaEen aantal door ons te huur aangeboden kantoorruimtes zijn gelegen aan de Nieuwe Boschstraat 51 in Breda. Deze luxe ruimtes zijn verdeeld over de eerste en tweede verdieping van het bedrijfspand. De begane grond van het pand is in zijn geheel verhuurd. Indien u een kantoorruimte bij ons huurt, dan kunt u gratis gebruik maken van de fraaie conferentieruimte gelegen op de eerste etage voor het ontvangen van klanten of vergaderingen houden. De eerste en tweede verdieping zijn ook in zijn geheel te huren. Uitgebreide informatie over dit bedrijfspand te huur in Breda kunt u terugvinden op de website. Wilt u direct een bezichtiging of een kantoorruimte huren? Neem dan contact op.

Uw bedrijfspand te huur aanbieden bij Sandship

Heeft u zelf een bedrijfspand in Breda of omgeving dat u wilt verhuren of verkopen? Wij kunnen als bemiddelaar optreden voor de verhuur of verkoop van uw bedrijfspand. Daarnaast bieden wij verschillende mogelijkheden aan om uw bedrijfsvastgoed te promoten. Zo kunnen wij u te huur aangeboden bedrijfspand op onze site aanbieden en kunnen wij voor u promotie filmpjes maken voor de verhuur of verkoop van uw onroerend goed.

Wij bieden alleen onder goede architectuur gerealiseerde bedrijfspanden aan. Bij Sandship kunt u huren of kopen zonder omwegen en gedoe: direct contact met verhuurder en verkoper zonder dure kosten van een makelaar of tussenpersoon.

Ons huidige aanbod aan bedrijfspanden in Breda en omstreken kunt u terugvinden op deze website. Mocht u daarnaast nog vragen hebben, informatie wensen of wilt u direct een bedrijfspand huren in Breda of Etten-Leur neem dan gerust contact met ons op.

Neem direct contact met ons op