Winkelpand huren in Breda

Wilt u voor uw onderneming een geschikt winkelpand huren in Breda? Bij Sandship bent u hiervoor aan het juiste adres. U kunt bij ons een winkelpand huren in Breda aan de Generaal Maczekstraat. Deze zijn gelegen op de hoek van de Generaal Maczekstraat en Olympiastraat aan een belangrijke doorgaande weg naar het centrum van Breda. Dit winkelgebied kenmerkt zich onder andere door het gevarieerde aanbod van speciaalzaken in detailhandel en horeca. Hierbij alvast een korte sfeerimpressie van ons winkelpand gelegen aan de Generaal Maczekstraat in Breda:

Hieronder kunt u wat meer informatie van twee van onze winkelpanden bekijken, zodat u alvast een indruk kunt krijgen van ons aanbod mocht u op zoek zijn naar een geschikt winkelpand te huur in Breda:

Winkelpand te huur in Breda – Generaal Maczekstraat 29-31

winkelpand huren in BredaDe oppervlakte van dit winkelpand te huur in Breda bedraagt ca. 250m² met een frontbreedte van ca. 7 meter. De winkel beschikt onder andere over de navolgende voorzieningen:

– Opengewerkte pui ten behoeve van etalagemogelijkheden;
– Systeemplafond met verlichtingsarmaturen;
– C.v. installatie met blower;
– Toilet met voorportaal;
– Pantry;
– Brandhaspel;
– Gemeentelijke laad- en losplaats voor de deur.
U kunt een gedetailleerde omschrijving van het winkelpand gelegen aan de Generaal Maczekstraat 29-31 in Breda terugvinden op onze website. Wilt u meer informatie, een bezichtiging of dit winkelpand huren in Breda? Neem dan contact met ons op.

Winkelpand huren in Breda – Generaal Maczekstraat 33-35

winmkelpand te huur in Breda Generaal MackzekstraatDe oppervlakte van dit winkelpand in Breda bedraagt circa 260 m² met een frontbreedte van circa 6 meter. Het winkelpand te huur in Breda beschikt onder andere over de navolgende voorzieningen:

– Opengewerkte pui ten behoeve van etalagemogelijkheden;
– Systeemplafond met verlichtingsarmaturen;
– C.v. installatie met blower;
– Toilet met voorportaal;
– Pantry;
– Brandhaspel;
– Rolluiken;
– Gemeentelijke laad- en losplaats voor de deur.
Een uitgebreidere omschrijving over dit winkelpand gelegen aan de Generaal Maczekstraat 33-35 te Breda kunt u terugvinden op onze website. Dit winkelpand huren in Breda? Of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.

Winkelpand huren in Breda zonder makelaar of tussenpersoon

Wanneer u een winkelpand in Breda bij Sandship huurt, dan kunt u ervan verzekerd zijn dat deze gerealiseerd is onder goede architectuur. Bij ons kunt u zonder omwegen een winkelpand huren in Breda of kopen zonder tussenkomst van een tussenpersoon of makelaar. Hierdoor bespaart u aanzienlijk in kosten.

Bezoek regelmatig onze website voor het actuele aanbod wanneer u een winkelpand wilt huren in Breda of omgeving.Wilt u meer informatie of direct een winkelpand huren in Breda? Bezoek dan deze pagina. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem direct contact met ons op