Bedrijfsobject huren in Breda

Een bedrijfsobject huren in Breda en omstreken? Wij helpen u graag! Wij bieden diverse bedrijfsobjecten aan voor de verhuur in Breda en Etten-Leur. De bedrijfsruimtes die wij verhuren zijn onder andere te gebruiken als productiehallen, luxe kantoor ruimtes, winkels en showrooms.

De door ons aangeboden bedrijfsobjecten te huur in Breda of Etten-Leur zijn zowel geschikt voor starters als voor grote ondernemingen. Bij ons kunt u rechtstreeks huren, dus zonder tussenpersoon. Dat scheelt aanzienlijk in de kosten. Mocht u geen geschikt bedrijfsobject in ons aanbod kunnen vinden, dan helpen wij u graag met het zoeken naar een passende ruimte. Ook wanneer u zelf een bedrijfsruimte in de verhuur heeft dan kunt u bij ons terecht. Wij zullen dan uw bedrijfsobject plaatsen op onze website.

Een bedrijfsobject huren in Breda of Etten-Leur kan bij ons op de volgende locaties:

Bedrijfsobject huren in Breda aan de Schapendreef

bedrijfsobject huren in BredaDeze moderne bedrijfspanden zijn gelegen op het bedrijventerrein Achter-Emer aan de Schapendreef in Breda.

Aan de voorzijde van ieder bedrijfsobject treft u op de begane grond en de eerste verdieping een ruimte aan die u kunt gebruiken als showroom of kantoorruimte. Een grote productieruimte ligt aan de achterzijde van ieder bedrijfsobject.
Ons huidige aanbod van de bedrijfsobjecten die wij op dit moment te huur aanbieden aan de Schapendreef, kunt u terugvinden op onze website. Wilt u direct een bedrijfsobject huren in Breda, meer informatie of een bezichtiging? Neem dan gerust contact met ons op.

Bedrijfsobject huren in Etten-Leur aan de Soevereinstraat

bedrijfsobject huren in Etten-LeurDeze bedrijfspanden zijn gelegen aan de Soevereinstraat 6-8 in Etten-Leur, op het bedrijventerrein Vosdonk. Deze bedrijfsobjecten zijn perfect te gebruiken als fabrieksruimtes, zeer uitgebreid en groter als de eerder genoemde bedrijfsobjecten te huur aan de Schapendreef in Breda.

Een omschrijving van deze fabriekshallen kunt u terugvinden op onze website. Wilt u direct een bedrijfsobject huren in Breda of Etten-Leur, een bezichtiging of meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Bedrijfsobject huren in Breda aan de Generaal Maczekstraat

bedrijfsobject huren in BredaDeze fraaie winkelpanden zijn gelegen aan een doorgaande weg naar het centrum van Breda. Het object is gelegen aan de Generaal Maczekstraat, hoek Olympiastraat.  Deze straat kenmerkt zich door het gevarieerde aanbod van detailhandel, speciaalzaken en horeca die behoefte hebben aan een goede mobiele bereikbaarheid. Direct naast het bedrijfsobject treft u diverse parkeerplaatsen aan. De aangeboden winkelpanden zijn uniek qua winkeloppervlakte buiten het centrum van Breda. Een uitgebreidere omschrijving van de winkelpanden treft u aan op onze website. Wilt u verder nog informatie, een bezichtiging of direct een bedrijfsobject huren in Breda? Neem dan gerust contact met ons op.

Bedrijfsobject huren in Breda aan de Nieuwe Boschstraat 51

Deze luxe kantoorruimtes zijn gelegen aan de Nieuwe Boschstraat 51 in Breda. Deze ruimtes zijn verdeeld over de eerste en tweede verdieping van dit bedrijfsobject. De begane grond van het pand is in zijn geheel verhuurd.
Naast de kantoorruimtes treft u een fraaie conferentieruimte aan waarvan u gratis gebruik mag maken voor het ontvangen van klanten, bijeenkomsten of vergaderingen wanneer u een van de ruimtes huurt. De eerste en tweede verdieping zijn uiteraard ook in zijn geheel te huren. Meer informatie over dit bedrijfspand kunt u terugvinden op onze website. Wil u direct een kantoorruimte huren of een bezichtiging? Neem dan gerust contact op.

Kortom: een bedrijfsobject huren in Breda en omstreken betekent bij Sandship geen omwegen en gedoe: direct huren bij verhuurder zonder tussenkomst van een makelaar of tussenpersoon. Daarnaast kunt u ervan verzekerd zijn wanneer u bij ons een bedrijfsobject in Breda of Etten-Leur huurt dat deze onder goede architectuur is gerealiseerd.

Neem direct contact met ons op