Bedrijfshal huren Breda en omstreken

Een bedrijfshal huren in Breda of Etten-Leur? Wij zijn u graag van dienst. Bij ons zult u zeker slagen wanneer u op zoek bent naar een bedrijfshal te huur in Breda of Etten-Leur. En mocht er in ons aanbod geen geschikte bedrijfshal voor u tussen zitten, dan helpen wij u graag naar het zoeken van een ruimte die aan u wensen voldoet.

Een door ons aangeboden bedrijfshal te huur in Breda of Etten-Leur kan gebruikt worden voor diverse doeleinden en is zowel geschikt voor een startende ondernemer als voor een grote onderneming. Een bedrijfshal huren in Breda en omstreken kunt u bij ons op onderstaande locaties:

Bedrijfshal huren in Breda aan de Schapendreef

bedrijfshal huren Breda

De bedrijfshallen aan de Schapendreef 3, 5, 9 en 11 zijn gelegen op het bedrijventerrein Achter-Emer in Breda. Deze bedrijfshallen zijn uitermate geschikt als productiehal en fabrieksruimte. Aan de voorkant van deze bedrijfspanden vindt u op de begane grond en de eerste verdieping twee ruimtes die geschikt zijn als kantoor of showroom. Deze bedrijfshallen hebben stuk voor stuk een zeer fraaie, moderne uitstraling.
Uitgebreide informatie over deze bedrijfshallen kunt u terugvinden op de website. Heeft u nog vragen of wilt u een bedrijfshal aan de Schapendreef in Breda bezichtiging? Neem dan contact met ons op.

Bedrijfshal huren in Etten-Leur aan de Soevereinstraat 6-8

bedrijfshal huren Etten-LeurDe bedrijfshal aan de Soevereinstraat 6-8 in Etten-Leur, welke gelegen is op het bedrijventerrein Vosdonk. Dit bedrijfsobject is uitermate geschikt als fabriekshal of productieruimte. Daarnaast treft u op de eerste en tweede verdieping op deze locatie kantoor ruimtes aan, welke ook perfect te gebruiken zijn voor andere doeleinden, zoals voor een showroom. Deze bedrijfsruimte is ook op te splitsen in twee afzonderlijke locaties.
Een uitgebreide omschrijving van deze bedrijfshal in Etten-Leur kunt u terugvinden op onze website. Voor meer informatie of een bezichtiging neem gerust contact met ons op.

Bedrijfshal huren zonder makelaar of tussenpersoon

Een bedrijfshal huren in Breda of Etten-Leur betekent bij ons dat u ervan verzekerd kunt zijn dat deze is gerealiseerd onder goede architectuur. Daarnaast heeft u direct contact met ons als verhuurder, waardoor u geen extra kosten hoeft te maken voor een makelaar of tussenpersoon.

Kijk snel op onze website voor het actuele aanbod als u op zoek bent naar een bedrijfshal te huur in Breda of Etten-Leur. Mocht u nog vragen hebben, of wilt u direct een bedrijfshal willen bezichtigen of huren? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem direct contact met ons op