Loods huren Breda en omstreken

Op zoek voor uw onderneming naar een loods te huur in Breda of Etten-Leur? Bij Sandship bent u aan het juiste adres en wij helpen u graag aan een geschikte loods in Breda en omgeving.

Momenteel kunt u bij ons een loods huren in Breda of Etten-Leur op onderstaande locaties:

– Soevereinstraat in Etten-Leur, welke loodsen zijn gelegen op het bedrijventerrein Vosdonk. (De mogelijkheid bestaat om deze bedrijfslocatie op te splitsen in twee afzonderlijke locaties!) Naast de loodsen treft u op de eerste en tweede verdieping van deze locatie kantoorruimtes aan, welke ook perfect te gebruiken zijn voor andere doeleinden, bijvoorbeeld voor een showroom, kantine of vergaderruimte(s).

– Schapendreef 5 in Breda, welke loods in Breda gelegen is op het bedrijventerrein Achter-Emer. Deze loods te huur in Breda is zeer geschikt voor opslag, maar ook te gebruiken ondermeer als productieruimte of fabrieksruimte. Daarnaast treft u aan de voorkant van het bedrijfspand op de begane grond en op de eerste verdieping twee ruimtes aan die u kunt gebruiken ondermeer als kantoorruimte of showroom. Laat u verrassen door de fraaie, moderne uitstraling van dit bedrijfspand!

De voordelen van huren via Sandship Beheer

Kom regelmatig terug op de website voor ons actuele aanbod wanneer u op zoek bent naar een loods te huur in Breda en omstreken. Een loods huren in Breda en omstreken bij ons heeft voor u de volgende voordelen:

  • Iedere loods te huur in Breda en omstreken bij ons is gerealiseerd onder goede architectuur;
  • Geen gedoe met makelaar of tussenpersoon: direct contact en huren bij de verhuurder, dus ook geen extra kosten.

Mocht u verder nog vragen hebben, of wilt u direct een loods in Breda huren? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Neem direct contact met ons op